Welho toi eilen myyntiin täysin uudenlaisen kanavapaketin, Welho Mixin. Welhon asiakas voi valita omaan Mix-pakettiinsa kahdeksan kanavaa vapaasti kaikkiaan yli 60 kanavan joukosta.

Welho Mix on Suomen ensimmäinen aidosti räätälöitävä kanavapaketti. Kanavavalikoimasta löytyvät niin Formulat, NHL ja Eurosportin urheilusisällöt kuin Disneyn lastenohjelmat, Discoveryn dokumentit sekä elokuvia ja muuta viihdettä koko perheen makuun. Paketti joustaa myös tilaamisen jälkeen, sillä vaihtelua kaipaava voi tehdä uuden sekoituksen maksutta kerran kuussa netin kautta.

"Asiakkaat haluavat itse valita omassa televisiossaan tarjolla olevan viihteen. Welho Mix on enemmän kuin osuva vastaus näihin toiveisiin, sillä päätimme tehdä Mixistä täysin vapaasti asiakkaan mielen mukaan koottavan paketin. Kun mieli muuttuu, kanavasisällön voi helposti muokata uudeksi Welhon verkkopalvelussa", kertoo Welhon liiketoimintajohtaja Johan Flykt.

Welho Mixin kanavavalikoimasta löytyy Welhon S, M ja L-pakettien sekä Extra-kanavien koko tarjonta. Paketin lanseerauksen myötä tarjolle tuodaan myös uusia kanavia, kuten lapsille suunnatut Disney XD ja Disney Playhouse. Valikoimaan palaavat myös ESPN Classic ja RTL.

Lanseerauksen kunniaksi Welho tarjoaa Mixin loppuvuodeksi veloituksetta sekä Welhon uusille laajakaista-asiakkaille että nykyisille laajakaistatilaajille, jotka nostavat liittymänsä nopeutta. Oman Welho Mixin voi sekoitella osoitteessa www.welho.fi.

Welho on osa Sanoma-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmä Sanoma Entertainmentia.