Hollannin johtaviin oppimateriaalikustantajiin kuuluva Malmberg on myynyt Hollannissa vuosittain järjestettävät Studie Beurs -opiskelumessut VNU Exhibitions Europelle. Studie Beurs on lukioikäisille suunnattu koulutustapahtuma, jossa voi hankkia lisätietoja opiskelusta ja eri uravaihtoehdoista sekä tavata yliopistojen edustajia ja työnantajia.

VNU Exhibitions Europe ja Malmberg ovat tyytyväisiä yrityskauppaan. Malmbergin talousjohtajan Johan Leenaarsin mukaan Studie Beursissa on todellista kasvupotentiaalia, koska koululaisille on entistä tärkeämpää valita oikea opiskeluala.

"VNU Exhibitions Europe on tunnettu erilaisten tapahtumien ja messujen järjestäjä, joka pystyy varmasti tekemään Studie Beursista merkittävän tapahtuman", Leenaars toteaa.

Studie Beurs on järjestetty vuodesta 1993 alkaen. Viime vuonna messuille osallistui 46 000 kävijää sekä yli 250 näytteilleasettajaa.

Malmberg kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning & Literature -liiketoimintaryhmään.

VNU Exhibitions Europe järjestää sekä suuria yrityksille ja kuluttajille suunnattuja messuja että yksityisiä yritysjohdon tapahtumia.