Sanoma Newsin ja Sanoma Entertainmentin talous- ja hallintotoiminnot yhdistyvät 1.2.2010 alkaen. Ratkaisulla haetaan yhteistyön syventämistä ja osaamisen jakamista yksikkörajojen yli. Järjestelystä ei seuraa irtisanomisia, osa-aikaistamisia tai lomautuksia.

News ja Entertainment jatkavat itsenäisinä liiketoimintaryhminä. Yhdistäminen koskee talous- ja hallintotoimintoja: taloutta, henkilöstöasioita, lakiasioita ja viestintää.

Entertainmentin toimitusjohtaja Anu Nissinen ja Newsin toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toteavat, että järjestely edistää organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä. "Yhdessä tekeminen tuo uutta oppia ja mahdollisuuksia osaamisen tehokkaampaan jakamiseen. Toivon, että järjestely parantaa palvelujamme ja helpottaa yhteistyön syventämistä muutenkin Newsin ja Entertainmentin välillä. Meillä on paljon opittavaa toisiltamme", Pentikäinen sanoo. "Talous- ja hallintotoimintojen henkilöstölle yhdistyminen tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa konsernituntemusta työtehtäviä kokonaan vaihtamatta. Uskon, että järjestely näkyy pidemmällä aikavälillä myönteisesti myös yksiköille tarjottavissa palveluissa", Nissinen toteaa.

Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina. Sanoma Entertainment puolestaan tarjoaa Suomen parhaat ja elämyksellisimmät sähköiset viihdepalvelut, kanavinaan televisio, radio, mobiili- ja verkkopalvelut. Sanoma News ja Sanoma Entertainment kuuluvat Sanoma-konserniin, joka on 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.