Talentin loppuhuipennus keräsi Nelosen kaikkien aikojen katsojaennätyksen - 1 051 000 katsojaa seurasi laadukasta huippuohjelmaa.

"Talentin miljoonayleisö oli kuin kruunu ohjelman koko syksyn jatkuneelle voittokululle ja siitä voi syystäkin olla ylpeä", Nelonen Median johtaja Kristiina Werner-Autio iloitsee.

"Ohjelma on syksyn kuluessa saanut hienoja yli 800 000 katsojan yleisöjä kerta toisensa jälkeen. Tällaista saavutusta voi pitää erinomaisena ja osoituksena myös siitä, että ilmiöt ja live-lähetykset voivat televisiossa edelleen hyvin ja todella keräävät ihmiset yhteen niitä katsomaan." Myös netissä katselu on ollut huimaa koko kauden ajan.

"Tilaisuuden tunnelma ennen suoraa lähetystä oli sähköinen", kuvailee Nelonen Median sisältöjohtaja Pirjo Airaksinen. "Koko tuotantotiimillä oli halu ja usko saada miljoona rikki. Fiilis oli se, että nyt finaalissa se tapahtuu!"

"Tämä jos mikä todistaa, että vain televisio voi luoda Talentin kaltaisia ilmiöitä ja yhteisöllisyyttä. Lämpimät onnittelut Nelonen Medialle maagisen miljoonarajan rikkomisesta, koko tiimi on onnistunut täydellisesti", viestittää Sanoma Entertainmentin toimitusjohtaja Anu Nissinen.