Clarisse Berggårdh, 42, on nimitetty Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. helmikuuta 2010 yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Raili Mäkisen jäädessä eläkkeelle 66 vuotta täyttäessään.

Clarisse Berggårdh on ollut Sanoma Magazines Finlandin palveluksessa vuodesta 2006. Tällä hetkellä hän toimii yhtiön Mediamyynnistä, Yritysjulkaisuista ja Digital Media -yksiköstä vastaavana johtajana.

"Clarisse Berggårdhin vahvuuksia ovat hänen visionäärisen ajattelutapansa, kansainvälisen brändiosaamisensa ja positiivisen energiansa lisäksi erinomaiset näytöt myyntiorganisaation menestyksellisestä johtamisesta myös vaikeina aikoina. Uskon, että Sanoma Magazines Finland saa Clarissesta inspiroivan johtajan, joka pystyy laajentamaan ja vahvistamaan yhtiön menestyksekästä kustannustoimintaa ja luomaan myös uutta kasvua", Sanoma Magazines Finlandin hallituksen puheenjohtaja ja Sanoma Magazines -liiketoimintaryhmän toimitusjohtaja Eija Ailasmaa toteaa.

"Johtavat brändimme, huipputason kohderyhmäosaaminen, luovuus ja luotettavuus ovat Sanoma Magazines Finlandin menestyksen avaintekijöitä myös uudessa mediaympäristössä. Laadukkaat ja lukijoilleen räätälöidyt aikakauslehdet ovat liiketoimintamme kukoistava ydin, jonka rinnalla digitaalinen liiketoiminta alkaa vähitellen näytellä yhä merkittävämpää roolia", Clarisse Berggårdh toteaa.

Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtajana vuodesta 2003 toiminut Raili Mäkinen jää eläkkeelle 1. helmikuuta 2010.

"Raili Mäkinen on tehnyt menestyksekkään ja arvostetun uran kustannusalalla. Hänellä on ollut keskeinen rooli Sanoma Magazines Finlandin päättyvällä vuosikymmenellä saavuttamassa kasvussa ja markkinaosuuksien vahvistumisessa. Yhtiön menestyksen takana ovat määrätietoinen brändi- ja kohderyhmäosaamisen kehittäminen sekä taitava tuoteportfolion hallinta. Raili on myös tehnyt arvokasta työtä koko toimialamme hyväksi lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä luottamustoimissaan", Eija Ailasmaa sanoo.Sanoma Magazines Finland on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja ja markkinajohtaja naisten- ja perhelehdissä, lasten ja nuorten julkaisuissa sekä tietotekniikan kuluttajalehdissä. Sanoma Magazines Finland on osa Sanoman aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä, joka on yksi Euroopan suurimmista aikakauslehtikustantajista.