Suomen ensimmäinen ja suosituin nettihuutokauppapalvelu Huuto.net täyttää pyöreitä. Kymmenen vuoden mittaan Huuto.netistä on tullut osa suomalaisten arkea. Kuluttajille maksuttomassa palvelussa vierailee kuukausittain yli miljoona eri kävijää.

"Huuto.netin menestys seuraa maailmalta tuttua kaavaa, jossa tämänkaltaisista palveluista yksi nousee usein markkina-alueellaan ylivoimaisesti suosituimmaksi ja muiden on erittäin vaikea kiriä sen saavuttamaa asemaa. Suomalaisista verkkohuutokaupoista Huuto.net on ehdoton ykkönen", Huuto.netin tuotepäällikkö Toni Ruuska Sanoma Digitalista sanoo.

"Huudon menestyksessä näkyvät myös ajan merkit. Käytetyn tavaran kauppa on niin ekologista kuin ekonomistakin", Ruuska jatkaa.

Tällä hetkellä Huuto.netissä vaihtaa omistajaa neljännesmiljoona tuotetta kuukaudessa. Myytäviä kohteita on tarjolla noin 700 000.

Suosituimpia artikkeleita ovat erityisesti vaatteet ja elektroniikka, mutta kauppatavaraa löytyy laidasta laitaan. Viime vuonna Huudon kautta välitettiin niin Helsingin joulukuusenmyyntipaikat kuin hyväntekeväisyystreffit Susanna Sievisen kanssa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman puvut ovat joka vuosi houkutelleet Huutoon runsaasti kiinnostuneita.

10-vuotiasta palvelua kehitetään entistä aktiivisemmin käyttäjien toivomaan suuntaan. Palvelun ympärille on muodostunut säännöllisten käyttäjien yhteisö, jonka toiveet pystytään jatkossa ottamaan paremmin huomioon.

Huuto.net kuuluu Sanoma Digital Markkinapaikkoihin. Sanoma Digital on osa mediakonserni Sanoman Sanoma News -liiketoimintaryhmää.