LukuNaiset on aivan uusi tapa lukea – lehti, joka sisältää kokonaisen kirjan. Yksi tarina viihdyttää pidempään kuin lehti, mutta on nopealukuisempi kuin koviin kansiin sidottu romaani. Konsepti on uusi Suomessa ja saa jatkoa, jos lukijat ottavat sen omakseen.

"WSOY:n ja Me Naisten yhteinen tavoite on tehdä lukemisesta mahdollisimman helppoa. Konseptin kansainvälinen menestys kannusti yhteistyöhankkeeseen: Hollannissa Sanoma Uitgeversin julkaisemana vastaavasta kirjan ja lehden yhdistelmästä on tullut hittituote", kertoo WSOY:n kaupallinen johtaja Elina Ahlbäck.

Ensimmäinen LukuNaiset-tarina on kotimainen ja kuvaa aidosti suomalaisen naisen elämää. Kirsti ja Katri Mannisen kirjoittamassa tarinassa "Mammamia" seurataan pohjalaisen pitopalvelun arkea. LukuNaiset on laadukasta realistista naistenviihdettä, jolle on markkinoilla kysyntää.

"Uusi tuote on kirja, joka on muodoltaan lehden kaltainen, joten kynnys sen ostamiseen ei ole korkea", kuvailee Me Naiset -lehden päätoimittaja Riitta Pollari.

WSOY:lle LukuNaiset on myös uusi, innovatiivinen jakelukanava. "LukuNaiset vie kirjan lähelle suurinta kohderyhmämme, naisia. Formaatilla voidaan hakea myös uusia tekijöitä sekä tarjota kirjailijoille uudenlainen kanava kertoa tarinansa", summaa kaupallinen johtaja Elina Ahlbäck.

LukuNaiset on myynnissä Lehtipisteissä kautta maan 7.2.–19.4.2008.

WSOY on Suomen suurin kirjankustantaja ja markkinajohtaja yleisessä kirjallisuudessa. Me Naiset -lehteä kustantaa Sanoma Magazines Finland. Molemmat kuuluvat SanomaWSOY-konserniin.