Welhon uuden huippunopean laajakaistaliittymän nopeus on 110 Mbps. Uusi liittymä on Suomen nopein laajakaista, ja se tulee tarjolle kerralla Welhon koko kaapeliverkkoon.

Welhon uusi nopeusluokka ei edellytä kaapeliverkkoon liitetyiltä kiinteistöiltä mitään toimenpiteitä. Welho tuo tarjolle myös palvelun käyttöön tarvittavat uudet EuroDOCSIS 3.0 -standardin modeemit. Welho 110M -liittymän myynti on jo käynnistynyt Welhon omissa myyntipaikoissa, ja modeemien toimitukset alkavat ensi viikolla. Liittymä on Welhon muiden laajakaistojen tapaan heti käyttövalmis.

"Huippunopean laajakaistan saatavuus kaapeliverkossa on omaa luokkaansa kaikkiin muihin liittymäratkaisuihin verrattuna. Welhon uusi 110-megainen liittymä on tarjolla kaikkiin Welhon verkkoon liitettyihin yli 320 000 talouteen saman tien – liittymän käyttöönotto edellyttää vain uuden kaapelimodeemin hankintaa. Tutkitusti Suomen paras laajakaista on nyt myös maan nopein", kertoo Welhon internetpalveluista vastaava johtaja Jarno Haikonen.

"Uuden sukupolven EuroDOCSIS 3.0 -teknologia mahdollistaa moninkertaiset nopeudet nykyisiin verrattuna, joten kaapeliverkon laaja kaistanleveys ja muut erityisominaisuudet tulevat hyödynnetyiksi. Welho on viime vuosina uudistanut kaapeliverkkoaan merkittävästi, ja siten verkko on valmiina myös EuroDOCSIS 3.0 -teknologian tulevaisuudessa tarjoamille vieläkin suuremmille nopeuksille. Siinä missä kaapeliverkon teknologia mahdollistaa nyt yli 100-megaisten kuluttajaliittymien tarjoamisen, voimme lähivuosina puhua jo 200-megaisista nopeuksista", kertoo Welhon tekninen johtaja Kari Ruopsa

Welho on Suomen suurin kaapelitelevisio-operaattori ja merkittävä laajakaistapalvelujen tarjoaja. Welho on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää, SWelcomia. SWelcomin nimi muuttuu 1.10.2008 alkaen Sanoma Entertainmentiksi.