Kaupunkilehti Vartin uudistunut Vartti.fi–palvelu on noussut kävijämäärältään Suomen kymmenen suurimman uutislehtisivuston joukkoon. Viikolla 40 eri viikkokävijöitä sivustolla oli 122 572 (TNS Metrix 2008/40).

"Vartti.fi:n suosio osoittaa, että paikallisen tiedon tuottamisessa ja välittämisessä on tapahtunut merkittävä muutos – paikallisuutisia luetaan yhä enemmän verkosta.

Olemme luoneet Vartista modernin kaupunkilehtimallin, jossa sekä lehden että verkon lukeminen kasvavat vauhdilla", Vartin vastaava päätoimittaja Janne Kaijärvi sanoo.

Vartti.fi:n jatkuvasti päivittyvä uutisvirta antaa lukijoille kattavan kuvan siitä, mitä lähiseudulla tapahtuu juuri nyt. Uudessa paikallisessa uutishakupalvelussa pääkaupunkiseudun karttapohjalle päivittyvät jatkuvasti eri kaupunginosien uutiset. Oman kaupunginosan uutisia on pian myös mahdollista tilata veloituksetta matkapuhelimeen.

"Vartista on kolmessa vuodessa kehittynyt kaupunkimedia, joka on ottanut paikallisuuden uudella tavalla haltuunsa. Uudistuneen sivuston myötä Vartin kokonaistavoittavuus yhdessä painetun lehden kanssa nousee yli 700 000 lukijaan", Janne Kaijärvi jatkaa.


Viime viikolla julkaistun tuoreimman TNS Atlaksen mukaan Vartin painetun lehden lukijamäärä on jo 567 000. Edelliseen vuosineljännekseen verrattuna kasvua on
22 %.

Varttia on syyskuun puolivälistä alkaen jaettu pääkaupunkiseudulla myös metroasemilla ja VR:n lähiliikenteen asemilla. Jokaiseen kotitalouteen jaettava Vartti on nyt saatavissa yhteensä yli 220 jakelupisteestä ympäri pääkaupunkiseutua. Helsingin seudulla Vartti ja Vartti.fi tavoittavat yhteensä yli 400 000 lukijaa.

Vartti.fi:tä, Kaupunkilehti Varttia ja Metroa julkaisee Sanoma Kaupunkilehdet. Sanoma Kaupunkilehdet kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään.