Sanoma Bliasak Bulgaria lanseeraa kuukausittain ilmestyvän terveyslehden Zdraven Journalin. Tämän erilaisen terveyslehden kohderyhmänä ovat aktiiviset nuoret naiset, jotka haluavat ammattilaisilta neuvoja elämäänsä: hyvään oloon, ulkonäköön ja hyvään elämään. Lehden ensimmäinen painos on 40 000 kappaletta ja sen hinta on 1,49 levaa eli noin 0,80 euroa.

"Tavoitteenamme on, että lukijamme löytävät lehdestämme vastauksia kysymyksiinsä terveydestä, lääkkeistä, ennalta ehkäisevästä terveydenhuollosta, kauneuskirurgiasta ja perheestä", kertoo päätoimittaja Natalia Alexieva. Ensimmäisen lehden erikoisartikkelit kertovat mm. nukkumisesta, lihavuudesta sekä tarjoavat vinkkejä ruokavalioon.



Sanoma Blisak Bulgarian lehtiä ovat National Geographic Bulgaria, ELLE, Cosmopolitan. Blisak, Journal, Maximum, Story, Tya! ja Moete Dete. Yhtiö laajentaa parhaillaan verkkoliiketoimintaansa. Sanoma Bliasak Bulgaria on osa Sanoma Magazines Internationalia, joka vastaa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtitoiminnoista Keski-, Itä- ja Kaakkois-Euroopassa