Sanoma Magazines Finlandin High School Musical -lehti on julkaisu nuorille, joilla on unelmia, uskoa itseensä ja jalat maassa. Se kertoo kuvin ja sanoin nuorisomaailman tämän hetken kuumimmasta ilmiöstä: High School Musical ja sen jatko-osat ovat ennätyksellisen suosittuja Disneyn elokuvia.

Uusi 8–14-vuotiaalle lukijakunnalle suunnattu lehti sisältää muun muassa tietoa elokuvista, näyttelijöistä, julisteita, testejä ja ennen kaikkea mielenkiintoisia juttuja elokuvan teemoihin liittyen. Lehti ilmestyy tänä vuonna kolme kertaa.

"High School Musical on uusi, ajassa kiinni oleva lehti nuorille tytöille ja pojille", lehden päätoimittaja Paula Antila sanoo. "Lehti kannustaa lukijoita toimimaan rohkeasti tavoitteidensa eteen ja antaa eväitä oman identiteetin löytämiseen."

Lehden sivuilla näkyy vahvasti myös suomalainen High School Musical -buumi: lehdessä seurataan muun muassa Helsingin Kaupunginteatterin High School Musical -produktion etenemistä sekä pohjoismaista My School Musical -tanssikilpailua, jossa etsitään 7–17-vuotiaita intohimoisia tanssijoita ja esiintyjiä.

Sanoma Magazines Finland on SanomaWSOY-konserniin kuuluvan, Euroopan viidenneksi suurimman aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazinesin liiketoimintayksikkö.