Sanoma Magazines Belgium on lanseerannut yhdessä belgialaisen kuuluisuuden Goedele Liekensin kanssa yhden viime vuosien odotetuimmista uutuuksista Belgiassa: Goedele-lehden. Uusi lehti on dynaaminen, liikkuva ja inspiroiva aikakauslehti, joka esittelee Goedele Liekensin ajatusmaailmaa. Kuukausittain ilmestyvä lehti menee pintaa syvemmälle yhdistäen laadukkaan ja perusteellisen journalismin.

Goedele-lehti tarjoaa lukijoilleen sydämeen vetoavaa, lämminhenkistä ja humorististakin laatujournalismia, innostavia tarinoita tunnetuista ja tuntemattomista ihmisistä läheltä ja kauaa.

Psykologian opiskelija Goedele Liekens nousi julkisuuteen, kun hänet valittiin Miss Belgiaksi vuonna 1986. Nykyisin psykologi ja seksologi Liekens juontaa omaa Belgiassa ja Hollannissa nähtävää tv-ohjelmaansa. Kirjailijanakin tunnettu Liekens on myös kutsuttu YK:n hyväntahdon lähettiläänä.

Goedelen ensipainos on 100 000 kappaletta ja sen hinta on 3,95 euroa. Myöhemmin syyskuussa lehti lanseerataan myös Hollannissa 50 000 kappaleen ensipainoksella ja 4,50 euron hintaan.

Sanoma Magazines Belgium on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmää Sanoma Magazinesia.