BEAU MONDE Romanian toukokuun numero esitteli lehden uuden, tuoreemman ulkoasun sekä laajemman muotiin ja kauneuteen keskittyvän sisällön. Vuodesta 2001 asti ilmestyneen BEAU MONDE Romanian painos on kasvanut 40 000 kappaleeseen tänä vuonna.

Päätoimittaja Laura Lucan mukaan BEAU MONDE Romania haluaa jatkossakin olla lukijoilleen luotettava ja kattava muodin ja kauneuden lähde: "Lehteä ajaa eteenpäin halumme olla markkinaykkönen, ja toukokuun numero on oiva esimerkki lehden kyvystä uusiutua." Erikoisnumero on omistettu kaikille tyylinsä vuodesta toiseen säilyttäneille.

Sanoma Hearst Romania kustantaa kansainvälisten julkaisujen Marie Claire, Harper's BAZAAR, Esquire, Cosmopolitan, Beau Monde, National Geographic, FHM romaniankielisiä painoksia sekä seuraavia lehtiä Mami, Femeia., Casa si Gradina, Story ja Femeia de Azi. Yritys julkaisee verkkopalveluja kuten Mami.ro, Femeia.ro, Newsreport.ro, Parinti.com ja Miresici.ro. Sanoma Hearst Romania on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.