Sanoma Uitgeversin tytäryhtiö, Jonge Gezinnen (nuoret perheet) ilmoitti hankkineensa Babygidsin (vauvaopas). Babygids on ilmainen alueellinen taskuopas, joka on tarkoitettu odottaville äideille ja pienten lasten perheille. Tähän asti Mediadam on julkaissut taskuopasta.

Hankinta sopii Jonge Gezinnen ja Sanoma Uitgeversin strategiaan, jossa pyritään tarjoamaan kuluttajille parasta mahdollista sisältöä mm. vanhemmuuden, ruoan, kodin ja autoilun aloilla. Jonge Gezinnenin portfolio koostuu vanhemmuuteen liittyvistä kansallisista aikakauslehdistä kuten Ouders van Nu -lehdestä sekä äskettäin lanseeratusta Kek Mamasta. Yritys järjestää myös Jonge Gezinnen Beurs -nuorten perheiden tapahtuman ja ylläpitää useita vanhemmuuteen liittyviä verkkosivustoja.

Babygidsia jaetaan vuosittain 12. paikallisen painoksen voimin yhteensä 100 000 kappaletta 300 äitiysneuvolassa. "Babygids on alueellisen luonteensa vuoksi erinomainen lisä portfolioomme. Jakelu äitiysneuvoloiden kautta on tärkeää, sillä nyt tavoitamme kohderyhmämme entistä paremmin", selvittää kaupasta iloinen Henk Roelofs, Jonge Gezinnen toimitusjohtaja.

Mediadam työstää vuoden 2009 Babygids-oppaan läheisessä yhteistyössä Jonge Gezinnen kanssa. Vuodesta 2010 eteenpäin Jonge Gezinnen tulee tekemään oppaan itsenäisesti. Liiketoimella ei ole vaikutusta Mediadamin henkilöstöön.

Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmä Sanoma Magazinesiä.