Sanoma Uitgevers lanseeraa uuden, innovatiivisen aikakauslehti Flown. Lehden konsepti on tarjota lukijoilleen mielenrauhaa ja erilaisia elämäntapoja.

Flow-lehti on innovatiivinen muodoltaan ja sisällöltään: Se tarjoaa luovia liitteitä ja käyttää yllättäviä paperivalintoja. Joka numerossa on viisi erilaista osiota: Tunne yhteys, Hemmottele itseäsi, Elä ajatuksella, Yksinkertaista elämää ja Helppoa lukemista. Lehden pääkohderyhmä on 30-45-vuotiaat naiset, joiden elämä on kiireistä mutta hauskaa.

Tutkimukset osoittavat, että nykyiset 30-45-vuotiaat naiset ovat yritteliäitä ja sosiaalisesti valveutuneita. He ovat myös hyvin tunnollisia. Lisäksi he kokevat jatkuvat vaatimukset rasittavina ja päätöksenteon ahdistavana.

"Haluamme tarjota naisille lehden, joka on kokonaan heidän", sanoo Astrid van der Hulst, joka yhdessä Irene Smitin kanssa on kehittänyt ja tuottanut Flow-lehden. "Tavoitteemme on ollut luoda aikakauslehti, joka kokoaa kohdeyleisönsä tarpeet. Saimme kaiken haluamamme, mukaan lukien vapauden omien polkujen kulkemiseen. Flow on kaikin tavoin luova, innovatiivinen ja yritteliäs", Smit selittää.

Sanoma Uitgevers on osa Sanoma-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmä Sanoma Magazinesiä.