Sanoma Hearst Romania on lanseerannut maailman luetuimman matkustuslehden, National Georgaphic Travelerin. Romanian painos on maailmanlaajuisesti lehden 14., ja kaikkiaan lehdellä arvioidaan olevan lähes 8 miljoonaa lukijaa.

National Geographic Traveler on maailman suurimman voittoa tavoittelemattoman opetus- ja tiedeyhteisön National Georgaphic Societyn matkustamiseen keskittyvä lehti. Romanian National Gepgraphic Traveler on 124-sivuinen ja lehti julkaistaan vuonna 2009 kaksi kertaa. Vuodesta 2010 alkaen lehti ilmestyy neljästi vuodessa. Lehti on Romanian suurin matkustamiseen keskittynyt aikakauslehti. Sen painos on 20 000 kappaletta ja hinta 10 leuta.

Sanoma Magazines julkaisee National Geographicin lehtiä myös muissa toimintamaissaan mm. Venäjällä. Riippumaton mediatutkimusyritys TNS Gallup on vahvistanut, että National Geographicin jokaisella numerolla on nyt Venäjällä yli miljoona lukijaa. Samalla se ohittaa perinteisesti suositun GEO-lehden.

Sanoma Hearst Romania ja Independent Media Sanoma Magazines kuuluvat Sanoma-kosnernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmään Sanoma Magazinesiin.