Liettuan kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet 17.10.2007 tehdyn kaupan, jolla lehtijakeluyhtiö UAB Impress Tevan vähemmistöosakkeet siirtyvät Rautakirjan omistukseen. Kaupan hyväksynnän myötä Rautakirjan omistus UAB Impress Tevasta on 100 %.

Samassa yhteydessä yhtiön ylin johto vaihtuu ja entiset, vähemmistösakkaana toimineet toimitusjohtaja Terese Morkuniene ja johtaja Simona Morkunaite, siirtyvät pois yhtiön palveluksesta aiemmin tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Vigintas Bartasevicius, joka on aloittanut tehtävässä 28.1.2008. Vigintas Bartasevicius on aiemmin toiminut mm. Tikkurilan maalitehtaan palveluksessa vastaten yrityksen Liettuan myynnistä ja sen kehittämisestä.

Rautakirja on markkinajohtaja Suomessa ja Baltiassa kioskikaupassa, lehtijakelussa ja elokuvateattereissa. Lisäksi Rautakirja on markkinajohtaja Suomen ja Viron kirjakaupassa sekä Hollannin lehtijakelussa. Lehtijakelu ja kioskikauppa ovat laajentuneet myös Venäjälle. Rautakirja on osa SanomaWSOY-konsernia.