Joris van Heukelom ilse median toimitusjohtajaksi

Sanoma Uitgevers on nimittänyt Joris van Heukelomin (synt. 1969) ilse median toimitusjohtajaksi 28.1.2008 alkaen. Hän seuraa tehtävässään ilse median nykyistä toimitusjohtajaa Paul Molenaaria.

Van Heukelom työskenteli aiemmin kuluttajamarkkinoiden sisältöjohtajana KPN:llä. Tässä tehtävässään hän vastasi viime vuonna ilmaisjakelulehti DAG:n lanseerauksesta sekä zie.nl internetsivusta. Van Heukelom on toiminut myös MTV Networks Beneluxin vt. varatoimitusjohtajana sekä televisiotoiminnan johtajana BNN:ssä, yhdessä Hollannin julkisessa radiossa.

"Ilse media on Hollannin verkkomedian kruununjalokivi ja on suuri kunnia päästä johtamaan tätä yhtiötä", van Heukelom sanoo. "Ilse median portfolio koostuu useista vahvoista brändeistä, jotka tavoittavat päivittäin satojatuhansia ja viikoittain miljoonia ihmisiä. Tämä, yhdessä koko ajan muuttuvan mediamaailman kanssa, saa minut innolla odottamaan toimeni alkamista."

"Jorisilla on selvä näkemys roolista, joka meillä tulisi olla verkossa", sanoo Paul Molenaar. "Viiden viimeisen vuoden vahvan kasvun saattelemana Joris tulee viemään ilse median uudelle tasolle, jossa synergia ja useat uudet aktiviteetit tulevat tärkeään rooliin."

"Joris tuo mukanaan runsaasti multimediakokemusta, ja sen avulla pystymme syventämään kasvavaa mielenkiintoamme tällä alalla", Sanoma Uitgeversin toimitusjohtaja Dick Molman sanoo.

Hollannissa toimiva Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä.