Finnkinon uuden elokuvakeskuksen rakennustyöt Vantaalla etenevät vauhdilla. Syksyllä 2008 toimintansa aloittava monisalielokuvateatteri tuo huippuluokan elokunautinnon ensimmäistä kertaa Kehä III:n varteen. Teatteri on osa Kauppakeskus Jumbon kupeeseen avattavaa, konseptiltaan täysin uudenlaista viihdekeskus Flamingoa, joka muodostaa ainutlaatuisen kokonaisuuden lukuisine liikuntaan, hyvään oloon, vapaa-aikaan ja kokousmatkailuun liittyvine palveluineen.


"Uuden elokuvateatterimme sijainti on erinomainen, ja se täydentää hyvin pääkaupunkiseudun elokuvatarjontaa. Haluamme tarjota entistä helpomman tavan kokea elokuvaelämyksiä tuomalla elokuvateatterikeskuksen kehätien varteen. Elokuviin voi tulla omalla autolla ja ilmainen parkkipaikka löytyy vaivatta", kertoo Finnkinon toimitusjohtaja Timo Mänty.

Uuden teatterin odotetaan keräävän kävijöitä varsin laajalta alueelta. Hyvän palvelun lisäksi uudessa keskuksessa panostetaan eri asiakasryhmien, esimerkiksi perheiden ja yritysasiakkaiden, tarpeiden huomioimiseen. Syyskuussa 2008 avattavaan elokuvakeskukseen tulee kuusi salia ja 951 katsojapaikkaa.

Finnkino on kasvanut voimakkaasti sekä Suomessa että Baltiassa, jossa sillä on monisaliteatterit Tallinnassa, Riikassa, Vilnassa, ja Kaunaksessa. Balttien lisäksi myös suomalaiset käyvät nyt ennätysvauhtia elokuvissa. Finnkinon teattereissa on käynyt tänä vuonna jo yli 2,2 miljoonaa katsojaa, mikä merkitsee 25 %:n kasvua viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Finnkino on osa SanomaWSOY-konsernin Rautakirja-liiketoimintaryhmää.