Naistenlehti FEMEIA on lukijatutkimuksen mukaan Romanian luetuin naistenlehti. FEMEIAa lukee kuukausittain noin 459 000 naista, kun taas kilpailija Avantajella on melkein puolet pienempi lukijakunta. FEMEIA on suunnattu 25-45 vuotiaille naisille, joita kiinnostavat niin tyylit, työelämä kuin perhe-elämäkin.

140-vuotisen historiansa aikana FEMEIA on luonut itsensä aina uudestaan ja uudestaan. Sanoma Hearst Romania on julkaissut lehteä vuodesta 2006, ja toimitusjohtaja Els Loesberg on erittäin tyytyväinen nykyiseen lehteen: "Olen erittäin tyytyväinen, että saimme käsiimme tämän aarteen. Uusi FEMEIA. tarjoaa inspiraatiota nykylukijalle perinteitä unohtamatta." Myös mainostajat ovat tyytyväisiä. Laajan lukijakunnan ansiosta FEMEIA on ykkössuosikki, kun tavoitellaan aktiivisia, aikuisia naisia.

Sanoma Hearst Romania kustantaa kansainvälisten julkaisujen Marie Claire, Harper's BAZAAR, Esquire, Cosmopolitan, Beau Monde, National Geographic, FHM romaniankielisiä painoksia sekä seuraavia lehtiä Mami, Femeia., Casa si Gradina, Story ja Femeia de Azi. Yritys julkaisee verkkopalveluja kuten Mami.ro, Femeia.ro, Newsreport.ro, Parinti.com ja Miresici.ro. Sanoma Hearst Romania on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.