Adria Media Zagreb d.o.o. on hankkinut 100 % Damjana Vjencanja d.o.o.:n osakkeista ja ottanut näin johtavan aseman hääsegmentissä Kroatiassa. Tuoteportfolio pitää sisällään Vjencanja-aikakauslehden, sen erikoisnumeron Cvijecen, Magazinvjencanja.hr-sivuston sekä häämessut Zagrebissa ja Opatijassa.

Häälehti Vjencanjaa on julkaistu yli 13 vuotta ja se kattaa kaikki häihin liittyvät aihepiirit. Lehdellä on partnereina lukuisia mainostajia, jotka ovat todenneet sekä Vjencanjan että sen erikoisnumeron Cvijecen poikkeukselliseksi ja korkealaatuiseksi kanavaksi lähestyä mahdollisia asiakkaita. Magazinvjencanja.hr-sivuston suosio puolestaan vahvistaa, että laadukas tieto, kauniit kuvat ja mielenkiintoiset aiheet vastaavat kaikkiin häiden organisointiin liittyviin kysymyksiin.

Adria Media Zagreb on yksi Kroatian johtavista kustantajista. Se on osa Adria Media Holdingia, jonka omistaa puoliksi Sanoma Magazines International sekä Gruner+Jahr. Sanoma Magazines International on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.