Welho laajentaa tv-palvelujensa saatavuutta pääkaupunkiseudulla ryhtymällä välittämään tv-kanavia myös kaapeliverkon ulkopuolisilla alueilla Welhon ADSL-liittymän kautta.

"Welho panostaa voimakkaasti kaapeliverkon ja sen palvelujen kehittämiseen, mutta meille on strategisesti tärkeää, että pystymme tarjoamaan tutut Welho-palvelut koko toiminta-alueellamme myös varsinaisen kaapeliverkon ulkopuolella", sanoo Welhon liiketoimintajohtaja Anu Nissinen.

Ohjelmat tuodaan laadukkaina tv-ruudulle, joten olennaisin ero kaapelitelevisioon verrattuna on palvelujen tekninen siirtotie, mikä näkyy käyttäjälle lähinnä vain laitteiden kytkennässä. IPTV-digiboksi ottaa signaalin laajakaistamodeemin kautta, toisin kuin tavallinen digiboksi, joka kytketään tv-pistorasiaan.

Welhon IPTV-palvelu sisältää alkuvaiheessa Welhon perustarjonnan (18 kanavaa) lisäksi joukon suosittuja maksu-tv-paketteja: CANAL+ Total, Film ja Sport (6/3/2 kanavaa), Forte (25 kanavaa), MiniForte (8 kanavaa) ja MTV3 Kanavapaketti (4 kanavaa).

Welho on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmä SWelcomia.