Uuden, terveyteen keskittyvän Nõk Lapja Egészség -aikakauslehden ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuussa 2007. Kuukausittain ilmestyvä lehti laajentaa Sanoma Budapestin korkealuokkaisten naistenlehtien valikoimaa ja suosittua Nõk Lapja -brändia.

Sanoma Budapest julkaisee laatulehtiä tunnetun ja suositun brändin, Nõk Lapjan, alla. Valikoimaan kuuluvat varsinaisen viikkolehti Nõk Lapjan lisäksi kuukausittain ilmestyvä Nõk Lapja Évszakok sekä Nõk Lapja Konyha ja Nõk Lapja Esküvõ, jotka tarjoavat lukijoille luettavaa häistä ja ruuanlaitosta. Brändiä tukee myös Nõk Lapja Café, joka on Unkarin suosituin naisille suunnattu internetportaali sekä Nõk Lapja Mûhely -kirjasarja.

Uusi lehti tarjoaa monipuolista ja laadukasta luettavaa lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita terveellisestä elämäntavasta.

Nõk Lapja Egészségin ensimmäinen painos on 100 000 kappaletta. Päätoimittajaksi on nimitetty Magdolna Dezslik, jolla on laaja kokemus naistenlehdistä. Uuden lehden kohderyhmä on samankaltainen kuin muidenkin Nõk Lapja-lehtien. Se on suunnattu modernille, aktiiviselle ja laatutietoiselle 35–55-vuotiaalle naiselle, joka on kiinnostunut terveyteen liittyvistä aiheista.

Sanoma Budapest on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiryhmää, Sanoma Magazinesiä.