Sanoma Bliasak Bulgarian naistenlehtivalikoiman uusin tulokas, viikoittain ilmestyvä Tya!, tulee kauppoihin 14.4.2007. Bulgarialaisten naisten elämään monipuolisesti perehtyvän lehden painos on aluksi 40 000 kappaletta ja hinta 1,60 levaa (0,82 euroa).


Tya! tarjoaa naislukijoilleen tietoa ja viihdettä heidän elämänsä helpottamiseksi. Lehden lukijat ovat aktiivisessa iässä, työssäkäyviä avoimia naisia, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurista, taiteesta, historiasta, uusista kirjoista ja elokuvista mutta myös sosiaalisesta elämästä.

Tya! esittelee todellisten ihmisten tarinoita Bulgariasta ja muualta, mutta tarjoaa myös kurkistuksen Bulgarian julkkisten maailmaan. Juttutarjontaan kuuluvat myös palstat esimerkiksi muodista, sisustussuunnittelusta ja psykologiasta.

Tya!-lehden päätoimittaja on Vesselina Aleksieva. Hänen paikkansa Sanoma Bliasak Bulgarian toisen lehden, maan suurilevikkisimmän naistenlehti Journalin, päätoimittajana ottaa Daniela Nikolova, joka myös on työskennellyt Journalissa jo pidemmän aikaa.

Sanoma Bliasak Bulgaria on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä.