Ilse median toimitusjohtaja ja Sanoma Uitgeversin verkkoliiketoiminnoista ja uusmediahankkeista vastannut Paul Molenaar jättää tehtävänsä henkilökohtaisten syiden vuoksi 1.3.2008.

Tehtävässään Molenaar vastasi osaltaan Sanoma Uitgeversin strategian toteuttamisesta ja verkkoliiketoimintojen kehittämisestä.

"Molemmat yhtiöt ovat lähellä sydäntäni. Toimintatapoihini ei kuulu lähteä tehtävistä ennenaikaisesti. Tämän vuoksi päätös oli äärimmäisen vaikea", Molenaar sanoo. "Haluan myös korostaa, että lähtööni ei liity erimielisyyksiä yhtiön strategiasta. Kaikkine verkkoliiketoimintoineen Sanoma Uitgevers on Hollannin markkinoilla paremmassa asemassa kuin kukaan muu. Muut kustantajat ovat monessa mielessä meistä jäljessä, ja tämä tulee olemaan tilanne myös tulevina vuosina. Tässä elämänvaiheessa minun vain piti tehdä tämä vaikea päätös. Onneksi ilse mediassa ja Sanoma Uitgeversin verkkoliiketoiminnoissa on paljon lahjakkaita henkilöitä, jotka voivat tarttua mahdollisuuksiin ja jatkaa strategiamme systemaattista toteuttamista."

"Olen pahoillani Paulin päätöksestä. Varsinkin, kun olemme yhdessä Sanoma Uitgeversin muun johtoryhmän kanssa ohjanneet yhtiötä vahvasti uuteen suuntaan, vaikkakin vasta lyhyen aikaa. Toisaalta ymmärrän ja kunnioitan Paulin päätöstä", kertoo Sanoma Uitgeversin toimitusjohtaja Dick Molman.

Paul Molenaarin seuraajan etsintä on käynnistynyt.

Hollannissa toimiva Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä.