Adria Media Serbian kustantama, maan johtava julkkislehti Story on lanseerannut lokakuussa uuden korkealuokkaisen naisten elämäntapalehden, Gala Stylen. Gala Style raportoi kattavasti muodin ja kauneuden maailmasta, tähdistä ja heidän elämästään, kulttuurista, gastronomiasta, matkoista ja sisutuksesta – aiheista, jotka lisäävät tyyliä elämään. Lehden ensimmäinen numero on 180-sivuinen ja sen painos on 30 000 kappaletta. Gala Stylen hinta on 230 dinaaria eli noin 2,90 euroa.

Gala Style ei keskity viimeisimpiin trendeihin vaan hyvään tyyliin ja siihen, miten oman tyylin voi rakentaa. Story Gala Style tekee lukijoidensa elämästä helpompaa, mukavampaa ja kauniimpaa. Lehti on älykäs, huumorintajuinen ja helppolukuinen kumppani: sen muoti- ja kauneusjutut ovat asiantuntevia, korkeakulttuuria ja yhteiskunnallisia kysymyksiä puolestaan käsitellään helposti lähestyttävällä tavalla.


Lehden päätoimittaja Tamara Kosticilla on pitkä kokemus menestyneistä serbialaisista aikakauslehdistä. Gala Stylen kohderyhmänä ovat nuoret, työssäkäyvät kaupunkilaisnaiset. Adria Media lanseerasi Gala Stylen huhtikuussa Kroatiassa.

Adria Media Serbia on osa Serbiassa, Kroatiassa ja Sloveniassa toimivaa Adria Media Holdingia (AMH). AMH on Sanoma Magazines Internationalin ja Gruner+Jahrin tasaomisteinen yhteisyritys, joka kustantaa 39 lehteä ja työllistää 370 henkilöä.

Sanoma Magazines International vastaa Sanoma Magazinesin toiminnasta Keski-, Itä- ja Kaakkois-Euroopassa. Sanoma Magazines on osa SanomaWSOY-konsernia.