Helsingin Sanomat tuottaa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Suomen Microsoftin verkossa tarjoaman uutis- ja viihdesisällön. Suomen suosituin verkkopalvelu MSN.fi nostaa jatkossa HS.fi:n etusivulleen.

Tänään kokonaan uudistunut MSN.fi-sivusto on kävijämäärältään Suomen suurin verkkopalvelu, jolla on 850 000 eri kävijää viikossa. Palvelun etusivulla on tästä lähtien HS.fi-osio, joka tarjoilee kävijöille tuoreimmat uutiset ja viihdeuutiset.

"Tahdomme tarjota MSN.fi-kävijöille mahdollisimman monipuolista ja laadukasta sisältöä. Myös muualla maailmassa suosittujen MSN-sivustojen journalistisesta sisällöstä vastaavat johtavat mediatalot", sanoo Suomen Microsoftin toimitusjohtaja Martti Mehtälä.

Helsingin Sanomien HS.fi-palvelussa on nykyisin 650 000 kävijää viikossa ja määrä on varsin nopeassa kasvussa. Microsoft-yhteistyön seurauksena kävijämäärä nousee merkittävästi.

"Olemme määrätietoisesti kehittäneet sähköistä palveluamme osana HS-kokonaisuutta. Yhteistyösopimus Microsoftin kanssa tarjoaa meille erinomaisen tilaisuuden kehittää verkkopalveluamme edelleen", sanoo Helsingin Sanomien päätoimittaja Reetta Meriläinen.

"Helsingin Sanomille MSN.fi-yhteistyö antaa myös mahdollisuuden tavoittaa uudenlaisia kohderyhmiä, mm. Messenger-sukupolvea, jotka eivät välttämättä lue perinteistä sanomalehteä", Meriläinen lisää.

Sopimuksen rahallista arvoa osapuolet eivät kommentoi.

Helsingin Sanomat on osa SanomaWSOY:n Sanoma-liiketoimintaryhmää.