Nelonen Media ja Disney-ABC International ovat tehneet sopimuksen palvelusta, joka mahdollistaa Disneyn huippusarjojen tilaamisen ja katsomisen Suomessa netti-tv:n kautta, vain viikko sen jälkeen kun kunkin sarjan jakso on nähty Yhdysvalloissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Disney on tehnyt tällaisen sopimuksen kenenkään yhteistyökumppaninsa kanssa. Aiemmin huippusarjoja ei ole ollut mahdollista seurata muualla maailmassa näin nopeasti ensi-illan jälkeen, jopa vuotta ennen niiden tv-esitystä Suomessa.

Palvelu on kehitetty yhteistyössä sarjojen oikeudet omistavan Disneyn kanssa, ja se tarjoaa laillisen ja tekijänoikeuksia kunnioittavan keinon katsella sarjoja tietokoneen avulla. Nelonen Median netissä lanseerataan kuluttajatuote Hot from the US, jonka myötä Disneyn sarjojen katsojilla on mahdollisuus nähdä suosikkisarjansa tuoreimman tuotantokauden jaksot vain viikko niiden Amerikan ensi-esityksen jälkeen. Palvelu aukeaa lokakuun alussa, kun Disney-sarjat Greyn anatomia, Täydelliset naiset ja Ruma Betty aloittavat uudet tuotantokautensa Amerikassa. Lost liittyy joukkoon keväämmällä.

Nelonen Median kanavajohtaja Pirjo Airaksinen toteaa: "On merkittävää, että voimme lanseerata ensimmäisenä maailmassa kuluttajille tämän uuden palvelun ja että teemme sen yhteistyössä maailman tunnetuimpiin mediayhtiöihin kuuluvan Disney-ABC:n kanssa. Lisäpalveluna suomalaisille sarjat tullaan lisäksi näkemään tekstitettyinä."

Yleensä uusimmat jaksot tulevat katsottaviksi USA:n tv-esitystä seuraavana torstaina ja sunnuntaina, joskus kuitenkin jopa muutamaa päivää aiemmin. Jaksoja voi katsella silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kukin jakso on tarjolla katseltavaksi kuuden viikon ajan, mutta katseluaikaa ostetaan aina yhteen jaksoon kerrallaan. Ostamansa jakson voi aina katsoa ostotapahtumaa seuraavan 24 tunnin aikana. Jaksot tilataan yksi kerrallaan ja yhden jakson katselu maksaa kolme euroa.

Nelonen Media on osa SanomaWSOY-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmä SWelcomia.