SanomaWSOY Oyj sijoittui kolmanneksi kansainvälisten pörssiyhtiöiden sarjassa Helsingin Pörssin ja Helsingin Sanomien vuosittain järjestämässä kilpailussa, jossa arvioidaan listattujen yhtiöiden vuosikertomuksia, osavuosikatsauksia ja säännöllistä pörssitiedottamista. SanomaWSOY:tä kiitettiin olennaisten asioiden raportoinnista lukijaystävällisellä rakenteella ja ulkoasulla.

Raati arvosti vuosikertomuksen 2004 sisältöä, ja erityisesti kuvitusta sekä graafien käyttöä. Myös johdonmukainen jatkuva tiedottaminen ja osavuosikatsauksien sisältö olivat raadin mukaan hyviä.

Vuonna 2005 kiinnitettiin erityisesti huomiota siihen, miten yhtiöt kertoivat IFRS-raportointiin siirtymisestä ja kuinka hallinnointiin liittyvistä asioista kerrottiin. Näissä molemmissa kategorioissa SanomaWSOY pärjäsi hyvin. Raati totesi, että segmenttiraportoinnissaan ja tulevaisuuden odotusten esittämisessä SanomaWSOY toimii hyvänä esimerkkinä sarjan muille yhtiöille. Kehitettävää löytyi joidenkin asioiden raportointilaajuudesta.

Kansainvälisen sarjan kärkiyhtiöiden erot olivat raadin mukaan pieniä. Sarjan voitti Stora Enso Oyj ja toisena palkittiin Kesko Oyj.