Sanoma Budapest on sopinut lanseeraavansa kansainvälisen naistenlehden, Marie Clairen, Unkarissa alkuvuonna 2007. Lehden päätoimittajaksi tulee Ildikó Békési, jolla on vuosien kokemus naistenlehdistä. Suunnitelmien mukaan Marie Clairesta tulee tärkeä osa Sanoma Budapestin korkealuokkaisten naistenlehtien valikoimaa, johon kuuluu mm. jo lähes kymmenen vuotta markkinoilla ollut Cosmopolitan.

Ajatuksia herättävä ja inspiroiva, samalla viihdyttävä ja oikeista asioista kertova Marie Claire on lehti tyylikkäille ja itsenäisille naisille. Marie Clairen jutut vetoavat naisiin, jotka ovat kiinnostuneet paitsi ympäröivästä yhteiskunnasta, myös muodista ja kauneudesta. Marie Clairen lukijat ovat kiinnostuneita maailman asioista ja siitä, miten he voivat niihin vaikuttaa.

Unkarin paikallisversiosta tulee kansainvälisen konseptin 28. lehti. Kuukausittain ilmestyvällä Marie Clairella on 15 miljoonaa lukijaa eri puolilla maailmaa. Lehden aloittaminen Unkarissa syventää myös Sanoma Magazinesin ja Groupe Marie Clairen yhteistyötä: Sanoma Magazines julkaisee lehteä jo Hollannissa ja sen erikoisnumeroa, Marie Claire 2 Accessories, Belgiassa.

Sanoma Budapest on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiryhmää, Sanoma Magazinesiä.