Nelonen Median uusi radiokanava Radio Rock aloittaa lähetyksensä tammikuun alusta. Äänessä rokkikanavalla ovat muiden muassa Jussi Heikelä, Aki Linnanahde ja Klaus Flaming.

Uusi kanava on suunnattu laajasti kaikille rock-musiikin ystäville. Musiikkitarjonta kattaa monipuolisesti rockin osa-alueita, pääpainopisteenä on kuitenkin uusi rock-musiikki.

"Nyt on erinomainen aika lanseerata uusi rock-kanava Suomeen. Rock on suositumpaa kuin koskaan ja laadukasta kotimaista ja ulkomaista tuotantoa julkaistaan koko ajan. Kanavan pääpaino on parin viime vuosikymmenen aikana tehdyssä rockissa, mutta myös vanhempi musiikki ja monet rockin alalajit saavat omat erikoisohjelmansa", radion ohjelmajohtaja Kari Laakso kertoo.

Juontajina kanavalla aloittavat aamuissa Radio Citystä tutut Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde. Kanavan illoissa rockin erikoisohjelmia juontaa pitkän linjan rock-toimittaja Klaus Flaming.

Vuodenvaihteessa eetterin täyttää musiikki ja varsinainen ohjelmisto starttaa tammikuun puolivälissä. Uutta kanavaa tehdään rehellisellä ja räväkällä rock-asenteella. Ohjelmissa puhutaan asioista suoraan ja aidosti – huumoria unohtamatta.

Nelonen Median liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Louhelainen on innoissaan uudesta tulokkaasta.

"Uusi radiokanava tuo kuuluvan lisän Nelonen Median tarjontaan. Pystymme nyt entistä kattavammin palvelemaan suomalaista sähköisen median yleisöä. Radio Rock tulee varmasti nopeasti ottamaan paikkansa muutosmyönteisten suomalaisten radion kuuntelussa", Louhelainen toteaa.

Radio Rockin kuuluvuusalueella asuu 4,2 miljoonaa suomalaista.

Nelonen on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmä SWelcomia.