SanomaWSOY:n aikakauslehtiliiketoimintaan kuuluva Sanoma Uitgevers on nimittänyt Paul Molenaarin, 44, vastaamaan yhtiön verkkoliiketoiminnoista ja uusmediahankkeista 1.11.2006 alkaen. Molenaar jatkaa myös ilse median toimitusjohtajana.

Nimitys on osa Sanoma Uitgeversin strategiaa toimintojen keskittämiseksi laajempiin osaamiskeskuksiin. Uudessa asemassaan Molenaar vastaa kaikista Sanoma Uitgeversin verkkoliiketoiminnoista ja uusmediahankkeista.

Paul Molenaarilla on yli 20 vuoden kokemus kustannusalalta. ilse mediaa hän on johtanut menestyksekkäästi vuodesta 2001. ilse media on Hollannin suurin verkkokustantaja, joka tavoittaa vähintään 69 % kaikista internetkäyttäjistä.

– Valitsin Paulin hänen näkemyksensä, johtamistaitojensa ja hänen media-alan saavutustensa vuoksi. Hän on täydellinen henkilö johtamaan verkkoliiketoimintaamme ja uusmediahankkeitamme ja kehittämään niitä eteenpäin, Sanoma Uitgeversin toimitusjohtaja Dick Molman kertoo.

Paul Molenaar on innostunut uudesta roolistaan. – Media-ala on tällä hetkellä murroksessa. Vanhat ja tutut asiat ovat muuttumassa ja samalla avautuu monia uusia mahdollisuuksia. Näen tässä mahdollisuuden itselleni ja Sanoma Uitgeversille uuden suunnan ottamiseen. Tähän tarvitaan kaikkia organisaatiossamme työskenteleviä internetosaajia.

Paul Molenaar on työskennellyt useissa johtotehtävissä IDG Communications Nederlandissa 1991–2001, vuodesta 1995 yhtiön toimitusjohtajana. Sinä ennen hän työskenteli toimittajana ja päätoimittajana VNU Business Publicationissä.

Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmää Sanoma Magazinesia.