Venäjän markkinoiden ensimmäinen korkealuokkainen naisten viikkolehti, Gloria, on saatavilla maan lehtikioskeista torstaina 25.5.2006.

Glorian lanseeraus on valmisteltu hyvin. Mittavan Markkinatutkimuksen lisäksi Independent Media kokeili lehtikonseptia Samaran alueella, jossa Gloriasta tuli nopeasti yksi kaupungin myydyimmistä naisten viikkolehdistä.

Gloriassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkealuokkaisten kuukausilehtien ulkoasu, tyyli ja laatu sekä viikkolehtien ajankohtaisuus. Gloria tarjoaa lukijoilleen sisältöä laidasta laitaan: uutisia, julkkistarinoita, muodin trendejä, kauneus- ja terveysneuvoja, ruokaohjeita ja matkavinkkejä eloisaan, helppolukuiseen ja inspiroivaan tyyliin. Glorian kohdeyleisö, 23-30-vuotiaat naiset, on markkinoiden tämänhetkisiä viikkolehtiä nuorempi, dynaamisempi ja menestyvämpi.

Gloria tuodaan markkinoille "midi" -kokoisena (190mm x 255mm). Lehden levikki on 350,000 kappaletta ja vähittäishinta 20 ruplaa (n. 0,71 euroa).

Independent Media Sanoma Magazines kustantaa mm. kuukausittain ilmestyviä Cosmopolitania, Men's health- ja Good Housekeeping -lehtiä sekä Vedomosti- ja the Moscow Times -sanomalehtiä. Independent Media on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiliiketoimintaryhmä Sanoma Magazinesiä.