SanomaWSOY:n aikakauslehtiryhmään kuuluva Sanoma Uitgevers on nimittänyt Henk Scheenstran, 40, vastaamaan yhtiön painetuista tuotteista (COO Print) 1.2.2007 alkaen.

Nimitys on osa Sanoma Uitgeversin strategiaa toimintojen keskittämiseksi laajempiin osaamiskeskuksiin. Henk Scheenstra vastaa työssää kaikista Sanoma Uitgeversin painotuotteista.

Tällä hetkellä Scheenstra toimii ohjelmaopas AKN:n toimitusjohtajana. AKN on Hollannin johtava radio- ja tv-ohjelmaoppaiden kustantaja ja 25 %:sesti Sanoma Uitgeversin omistama. Vuosina 2001–2004 Scheenstra toimi Sanoma Uitgeversin markkinointijohtajana. Hän on työskennellyt johtotehtävissä myös SanomaWSOY:n oppimateriaalikustantaja Malmbergissa.

"Median haasteet ovat suuria. Sanoma Uitgeversin johtava asema Hollannissa sekä painetussa mediassa että verkossa, portfoliomme vahvat brändit ja erittäin luovat ihmiset mahdollistavat näihin haasteisiin vastaamisen. Pidän suuressa arvossa saamani asemaa Sanoma Uitgeversissa", Scheenstra toteaa.


"Henk Scheenstran valtava kokemus ja kustannusalan tuntemus tuovat tärkeän lisän Sanoma Uitgeversille ja olen tyytyväinen, että Henk liittyy joukkoomme", Sanoma Uitgeversin toimitusjohtaja Dick Molman sanoo.

Henk Scheenstra ja aiemmin nimitetty verkkoliiketoiminnasta ja uusmediahankkeista (COO Online & Media Innovation) vastaava Paul Molenaar raportoivat molemmat toimitusjohtaja Dick Molmanille.

Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmä Sanoma Magazinesia.