Aimé Van Hecke on nimitetty Sanoma Magazines Belgiumin toimitusjohtajaksi. Van Hecke aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2007.

Van Hecke on aiemmin työskennellyt mm. Belgian toiseksi suurimman sanomalehden, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, kustantajana. Hän on toiminut pitkään Belgian yleisradiossa VRT:ssä mm. televisiotoiminnasta vastaavana johtajana.

– Sanoma Magazinesilla on laaja aikakauslehtivalikoima ja se on merkittävä mediayhtiö Belgian markkinoilla. Uudessa tehtävässäni tulen aiempaa kokemustani hyödyntäen edelleen vahvistamaan Sanoma Magazinesin asemaa maan johtavana aikakauslehtikustantajana sekä laajentamaan yhtiön toimintaa myös muihin medioihin, Van Hacke kertoo.

– Olemme erittäin iloisia toivottaessamme Aimé van Hecken tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä Sanoma Magazines Belgiumin toimitusjohtajana. Van Hecke on ollut merkittävä henkilö edesauttamassa Belgian yleisradion läpikäymää muutosta. Sekä Van Hecken laaja kokemus mediamaailmasta että hänen kykynsä kerätä yhteen oikeat ihmiset ovat erittäin tärkeitä Sanoma Magazines Belgiumin tulevaisuuden kehittymiselle, sanoo Sanoma Magazinesin toimitusjohtaja Eija Ailasmaa.

Sanoma Magazines Belgium on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmää Sanoma Magazinesia.