Taloussanomat uudistaa ulkoasuaan ja sisältöään. Tavoitteena on entistä uutismaisempi, henkilökohtaisempi ja keskustelevampi talouslehti. Ensimmäinen uusittu Taloussanomat ilmestyy torstaina 1.9.

- Taloussanomat haluaa olla entistä vahvemmin mukana keskustelemassa siitä, mikä on yrityksille ja henkilöstölle tärkeää. Lehti puhuu siitä, mistä lukijatkin, sanoo Taloussanomien toimitusjohtaja ja vastaava päätoimittaja Juhani Pekkala.

Uusitussa lehdessä korostuu uutismaisuus jo etusivun taitossa. Myös lehden ensimmäinen aukeama on jatkossa uutisaukeama. Keskustelu ja mielipiteet siirtyvät lehden viimeisille aukeamille. Sieltä löytyvät sekä lehden näkemykset että lukijoiden mielipiteet.

- Olemme halunneet koota keskustelun yhteen paikkaan, joka on helppo löytää, Pekkala sanoo.

Henkilöt nousevat jatkossa entistä paremmin esille. Uutuutena lehdessä on esimerkiksi Nimet-sivu, jota kannattaa seurata tietääkseen olennaisen tämän päivän talouden tekijöistä. Erityistä huomiota on kiinnitetty luettavuuteen; tekstityypit vaihtuvat ja sivujen taitto selkiytyy.

Taloussanomat jatkaa edelleen vahvoja päivittäisiä teemoja. Tiistaina kerrotaan yrittäjistä ja keskiviikkona markkinoinnista ja myynnistä. Torstai on vahva IT-päivä, koska silloin Taloussanomien välissä ilmestyy ITviikko. Lauantai-liite on jo vakiinnuttanut asemansa viikonvaihteen talouspakettina. Taloussanomat.fi on kasvattanut kävijämääräänsä nopeasti. Digitoday ja ITviikko.fi ovat vahvoja IT-asioihin keskittyviä verkkomedioita. Taloussanomat Oy:öön kuuluu myös talousuutistoimisto Startel.

Taloussanomat Oy kuuluu SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmään.

Lisätiedot: toimitusjohtaja, vastaava päätoimittaja Juhani Pekkala, p. 09 122 4040.