Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut jatkaa Finnairin lehtien kustantajana. Finnair valitsi Yritysjulkaisut yhteistyökumppanikseen kilpailutuksen jälkeen. Finnair ja Sanoma Magazines Finland ovat tehneet julkaisuyhteistyötä vuodesta 1980.

- Valintakriteerit olivat julkaisujen korkea laatu, kokonaistaloudellisuus ja toimintavarmuus. Yritysjulkaisut täytti nämä ehdot parhaiten, sanoo Finnairin hankintapäällikkö Jukka-Pekka Martikainen.

Julkaisukokonaisuuteen kuuluvat lentokoneessa jaettavat in flight -lehdet, Finnair Plus -julkaisut, Travel Guide ja näiden sisältöjen koordinointi.

- Lehdet ovat tulevaisuudessakin merkittävä osa Finnairin palvelua ja matkustamoviihtyvyyttä, kertoo viestintäjohtaja Christer Haglund.


Sanoma Magazines Finland on tyytyväinen kilpailun tulokseen.
- Yhteistyö Finnairin kanssa on toiminut aina erinomaisesti ja olemme ylpeitä siitä, että voimme jatkaa julkaisujen kehitystyötä tästä eteenpäinkin, sanoo kustantaja Eija Toiviainen.

Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut on yksi johtavista asiakaslehtien kustantajista Suomessa. Yritysjulkaisut on tuottanut erilaisia kokonaisviestinnän ratkaisuja vuodesta 1980.

Sanoma Magazines Finland on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.