Helsingin Sanomien Nyt-liite kehittyy yhä kattavammaksi tapahtuma- ja tv-oppaaksi sekä tekee edelleen ajankohtaisia keskustelunavauksia. Ensimmäinen uusittu Nyt-liite ilmestyy perjantaina 28.1. Uudistuvassa Nytissä on 36 tv-kanavan ohjelmatiedot sekä uusia kirjoitussarjoja, palstoja, teemasivuja ja kolumnisteja.

- Nytin rakenne ja ulkoasu uudistuvat, mutta ennen kaikkea parannamme Helsingin Sanomien ja Nytin lukijoiden palvelua: Nyt antaa ajattelemisen ja naurun aihetta joka perjantai räväkällä tyylillään, Nyt-liitteen esimies Reetta Räty kertoo.

Uusi Nyt-liite esittelee tulevan viikon kiinnostavimmat tapahtumat: elokuvat, teatterit, näyttelyt, konserit jne. Uutta sisältöä on mm. rockmeno-, teatteri- ja näyttelysivuille tuleva Kriitikon valinta -palsta, jolla eri alojen asiantuntijat suosittelevat viikon kiinnostavimpia tapahtumia. Uusia sivuja ovat myös Tyyli, Eläimet, Työ, Vehkeet ja Yöelämä.

- Kaiken tämän keskellä Nytissä on olennaisinta sen oma tyyli. Nyt-liite on Hesarin piristysruiske, kantaa ottava ilopilleri. Nyt-liite ei kumartele kuvia, vaan ottaa kantaa omalla tavallaan ajan ilmiöihin, ihmisiin ja ajatuksiin, Räty sanoo.

Helsingin Sanomia ja Nyt-liitettä julkaisee SanomaWSOY-konserniin kuuluva Sanoma Osakeyhtiö.