Nelonen otti maanantaina 16. helmikuuta käyttöön jälleen uudet jatkuu-tunnisteet. Nyt ruutuun tulleet Seitsemän veljestä -aiheiset tunnisteet ovat ensimmäinen osa Suomi-Filmi -nimellä kulkevasta tunnistesarjasta.

Sarjan muut aiheet ovat Rakastavaiset, Ylioppilas ja Pekka & Pätkä. Uusia tunnisteita tuodaan kanavalle vaiheittain koko kevään ja kesän ajan. Suomi-Filmi -aiheisten tunnisteiden lisäksi kanavalle kurvaa myös Mopomies, joka seikkailee jatkuu-tunnisteissa kesän ajan.

Uudet jatkuu-tunnisteet on käsikirjoittanut ja ohjannut kaksi Elokuvataiteen laitoksen opiskelijaa, Mark Lwoff ja Vesa Virtanen. Tunnukset kuvasi mm. Nousukausi-elokuvan ja useita mainoksia kuvannut Peter Flinkenberg ja ne leikkasi useita Jussi-patsaita voittanut Kauko Lindfors. Musiikista vastasi Vesa Anttila.

Nelonen etsii jatkuvasti alalle tulevia uusia osaajia ja nuoria kykyjä. -Yhteistyö elokuva-alan opiskelijoiden kanssa on antoisaa ja hyödyttää molempia osapuolia. Tarjotessamme alan opiskelijoille mahdollisuuden saada töitään esille Nelosen ohjelmavirrassa saamme samalla tuoreita ideoita kanavailmeeseemme, toteaa Nelosen markkinointipäällikkö Pia Kalsta tyytyväisenä.

Nelonen kuuluu SanomaWSOY-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmään SWelcomiin.