Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lönnberg Painot Oy:lle liiton jäsenyyden sekä Avainlippu-alkuperämerkin käyttöoikeuden.

Lönnberg Painojen toiminta on kotimaisuusasteeltaan erittäin korkea ja siitä lönnbergiläiset ovat hyvin ylpeitä. Sen vuoksi Lönnberg haki Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä, joka sille myönnettiin 18.8.2004. Samalla Lönnbergille myönnettiin myös Avainlippu-alkuperämerkin käyttöoikeus. Asiakas voi käyttää Avainlippu-merkkiä Lönnbergillä painetuissa painotuotteissa. Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki, joka voidaan myöntää suomalaisille tuotteille tai palveluille, joiden kotimaisuusaste on toimialasta riippuen vähintään 50 %.

Lönnbergin asiakkaille korkea kotimaisuusaste merkitsee jalon aatteen lisäksi korkeaa teknistä laatua sekä parempaa että nopeampaa palvelua. Lönnberg on saanut toiminnastaan hyvää palautetta. Esimerkiksi vuonna 2003 Taloustutkimus Oy:n tekemässä kirjapainojen yrityskuvatutkimuksessa Lönnberg Painot Oy arvioitiin jo kuudennen kerran Suomen parhaaksi painotaloksi.

Lönnberg Painot kuuluu SanomaWSOY:n liiketoimintaryhmään, WSOY:hyn.