Yksi Euroopan johtavista autojulkaisuista, arvostettu Auto Bild, alkaa ilmestyä keväällä suomenkielisenä ja suomalaisena autolehtenä. Lehteä kustantaa Sanoma Magazines Finland.

Auto Bild Suomi ilmestyy joka toinen viikko, perjantaisin. Näin Auto Bild on useimmin Suomessa ilmestyvä autolehti. Lehden ensimmäinen numero tulee myyntiin 12.3.2004. Lehden ydinkohderyhmää Suomessa ovat 18-49-vuotiaat miehet.

Auto Bild Suomi pohjautuu menestyvään, Axel Springer AG -kustantamon kansainväliseen lehtikonseptiin. Se on kuitenkin aito suomalainen autolehti.

- Auto Bild Suomi toimitetaan Suomessa suomalaisten ammattilaisten voimin. Kaikki tieto päivitetään maamme markkinoille ja paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Koska autojen varustelutasoissa ei ole suuria maakohtaisia eroja, saksalaisten koeajot pätevät myös meillä, Auto Bild -projektia vetänyt GTi-Magazinen ja V8-Magazinen päätoimittaja Jarmo Markkanen toteaa.

Vuonna 1986 perustettu Auto Bild on Euroopan suurin ja arvostetuin autolehti. Se ilmestyy Saksan lisäksi 15 Euroopan maassa. Saksassa Auto Bildin levikki on yli 700 000 ja lukijoita siellä on noin 2,8 miljoonaa. Saksan lisäksi merkittäviä Auto Bild -maita ovat Ranska (levikki noin 350 000) sekä Hollanti, Puola ja Italia, joissa kaikissa levikki ylittää 100 000 kappaletta. Hollannissa lehteä kustantaa Sanoma Uitgevers, joka on osa Sanoma Magazinesiä. Tänä keväänä lanseerattiin myös ensimmäinen aasialainen Auto Bild -lehti Indonesiassa.

Auto Bild Suomen lisäksi Sanoma Magazines Finland kustantaa kahta muuta autolehteä. Jenkkiautolehti V8-Magazine ja tuning-lehti GTi-Magazine tavoittavat omien erikoisalojensa harrastajat.

Sanoma Magazines Finland on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmää, Sanoma Magazinesia.