Sanoma Budapest Kiadói Rt. julkaisee 7.3. National Geographic Societyn lisenssillä ensimmäisen unkarilaisen painoksen National Geographic -lehdestä. Se tulee olemaan suositun lehden 22:s kieliversio. Unkarilaisen painoksen sisältö vastaa alkuperäistä amerikkalaista, ja myös lehden ulkoasu on keltareunaisine kansineen tuttu.

National Geographic tuo kansainväliset seikkailut unkarilaisille lukijoille. Lehti, joka pyrkii erinomaiseen sisältöön ja kuvitukseen, laajentaa näin edelleen kansainvälistä tavoittavuuttaan. National Geographic Societyn virallinen julkaisu tarjoaa syvällistä sisältöä kulttuureista, luonnosta, tieteestä ja teknologiassa. Lehden kokonaislevikki on noin 9,5 milj. ja sitä luetaan kaikkialla maailmassa.

Sanoma Budapest Kiadói on yli 30 nimikkeellään Unkarin johtava aikakauslehtikustantaja. Se työllistää yli 400 henkilöä. Sanoma Budapest Kiadóilla on merkittävä rooli myös Unkarin internetmarkkinoilla. Sanoma Budapest on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiliiketoimintaryhmää Sanoma Magazinesia.