Dirk Van den Bossche (40) on nimitetty Sanoma Magazines Belgium N.V:n toimitusjohtajaksi (CEO) ja Sanoma Magazines B.V:n johtoryhmän jäseneksi 1. helmikuuta alkaen. Hän seuraa molemmissa tehtävissä Jan Vandenwyngaerdenia.

Sanoma Magazines Belgium aikoo lisäksi laajentaa johtoryhmäänsä johtajalla, joka tulee vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä ja yhtiön kasvutavoitteiden toteuttamisesta Belgian dynaamisilla flaamin- ja ranskankielisillä markkinoilla.

Dirk Van den Bossche tuli Sanoma Magazines Belgiumin palvelukseen vuonna 1996. Hän on nykyisin tv-lehti TeVe-Bladin ja miesten kuukausilehti Menzon kustantaja. Helmikuun alusta lähtien hän vastaa kustantajana myös televisiomaailmaan keskittyvästä HUMO-lehdestä, joka on kuulunut Jan Vandenwyngaerdenin vastuualueeseen.

Sanoma Magazines Belgium julkaisee Belgiassa yhteensä 18 lehteä. Yhtiö on osa Sanoma Magazines B.V:tä, joka on SanomaWSOY:n aikakauslehtitoiminnasta vastaava liiketoimintaryhmä. Sanoma Magazines on Euroopan viidenneksi suurin aikakauslehtien kustantaja, joka julkaisee noin 220 lehteä Belgiassa, Kroatiassa, Tshekin tasavallassa, Suomessa, Unkarissa, Hollannissa, Romaniassa, Slovakiassa ja Ruotsissa. Markkinajohtaja se on Belgiassa, Hollannissa, Suomessa, Unkarissa ja Tshekin tasavallassa.

Sanoma Magazines Belgium on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiliiketoiminnan liiketoimintaryhmää, Sanoma Magazinesia.