Sanoma Budapest Kiádoi Rt. on tuonut markkinoille uuden naisille suunnatun elämäntapalehden, Welnessin. Welness tuo uuden ulottuvuuden Unkarin terveys- ja perhelehtien segmentille. Uuden lehden kohderyhmänä ovat korkeasti koulutetut, hyvätuloiset 25–45-vuotiaat naiset, ja sen tavoitteena on kannustaa lukijoitaan hyvinvointiin sekä psyykkisen ja fyysisen tasapainon löytämiseen.

Kansainvälisen trendin mukaan naisten kiinnostus kohdistuu yhä enemmän kuntoilun, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin kaltaisiin aiheisiin, ja trendin seurauksena Sanoma Magazines on lanseerannut useita tämän profiilin mukaisia aikakauslehtiä – Evita, Top Sante, Puls – Euroopassa.

Welnessin ainutlaatuinen konsepti on luotu lehden unkarilaisessa toimituksessa, jota johtaa päätoimittaja Csilla Beke. Lehden sisältö perustuu seitsemään aihealueeseen, jotka ovat psyykkinen terveys, kauneus ja muoti, fyysinen harjoittelu, ravinto, terveys, harrastukset sekä ihmissuhteet ja seksi. Lehdellä oma asiantuntijaryhmänsä, joka antaa lukijoille neuvoja ja takaa lehden uskottavuuden. Lehti tulee myös esittelemään ja määrittelemään lehden nimen, Welness (=hyvinvointi) taustalle olevia tekijöitä sanan ollessa Unkarissa vielä tuntematon. Welness täydentää Sanoma Budapestin aikakauslehtiportfoliota erinomaisesti sekä lukijoiden että mainostajien näkökulmasta.

Sanoma Budapest Kiádoi Rt. on yli 30 aikakauslehdellään Unkarin johtava viestintäyritys, jolla on 36 %:n markkinaosuus Unkarin aikakauslehtimarkkinoista ja yli 400 työntekijää. Sanoma Budapest on operoimansa yhdeksän internettuotteen ansiosta merkittävä asema myös Unkarin internetmarkkinoilla. Sanoma Budapest Kiádoi Rt. on osa Sanoma Magazines -liiketoimintaryhmää, joka perustettiin lokakuussa 2001 SanomaWSOY:n ostettua hollantilaisen VNU:n aikakauslehtiyksikkö CIG:n.