Nelosen uutiset ja sanomalehti Kaleva aloittavat uutisyhteistyön Pohjois-Suomessa 1.3.2003 alkaen. Yhteistyösopimuksen mukaan Kalevan toimitus toimii Nelosen uutisten aluetoimituksena Oulun ja Lapin lääneissä. Toimituksessa koulutetaan nimetyt toimittajat tekemään uutisia myös televisioon. Kaleva vastaa myös uutismateriaalin kuvauksesta alueella.

- Yhteistyö Kalevan kanssa on Nelosen uutisille merkittävää, koska Kaleva on alueensa tärkein uutisväline. Sopimus vahvistaa Nelosen Oulun seudun ja koko Pohjois-Suomen uutisointia sekä laadullisesti että määrällisesti, toteaa Nelosen uutisten vastaava päätoimittajaJuhani Pekkala.

Nelosen uutiset teki lokakuussa yhteistyösopimuksen myös TV-Tampereen kanssa. Sopimus tulee voimaan vuoden 2003 alusta. - Nelosella on nyt aluetoimitukset Tampereella ja Oulussa. Lisäksi meillä on Turussa aluetoimittaja Tomi Peurakoski ja Lappeenrannassa aluetoimittaja Timo Sihvo, jonka alue kattaa Lahden seudun ja Kaakkois-Suomen. Olemme keskittäneet aluetoimintamme niille alueille, missä myös kanavan keskeinen kohdeyleisö on, Pekkala sanoo.