Nelonen vaihtoi jälleen kanavatunnistesarjaansa. Ensimmäiset syksyn uusista jatkuu- ja kanavatunnisteista sekä ohjelmatietoja listaavista menu-pohjista otettiin Nelosella käyttöön kaksi viikkoa sitten. Porrastetusti käyttöön otettavia tunnisteita lisätään kanavalle 21.10.

Erilaisista ihmiskasvoista tehdyt uusimmat kanavatunnisteet on suunnitellut Stefan Lindfors yhteistyössä mainostoimisto hasan &partnersin kanssa. Lindfors on myös ohjannut tunnisteet.Jotain ihan muuta -konseptiin pohjautuvat, erilaisten ihmisten kasvoista tehdyt tunnisteet jatkavat Nelosen kanavailmeen ovi-teemaa. Edellisen kanavailmeen fyysiset, yllättäviin paikkoihin vieneet ovet ovat vaihtuneet kuvitteellisempiin, ihmisen pään sisälle vieviin "oviin", silmiin ja korviin.

Tutkimustulokset ovat vahvistaneet sen, että Nelosen elävä ja yllätyksellinen kanavailme toimii hyvin. Katsojat ovat sisäistäneet muuttuvien tunnusten idean. Uusia tunnuksia osataan jo odottaa ja ne herättävät huomiota ja keskustelua. Jotain ihan muuta -konseptiin pohjautuvat tunnukset uusitaan jatkossakin useita kertoja vuodessa.

Nelonen on osa SanomaWSOY-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää, SWelcomia.