Kouvolassa julkaistavaa Kaupunkilehti Seiskaa jaetaan ilmaiseksi kerran viikossa ns. kuntaseitsikon alueelle lähes 44.000 kpl:een painoksena. Kaupunkilehti Seiskan liikevaihto v. 2001 oli yli 0,5 milj. € ja sen palveluksessa oli 7 henkilöä.

Seiska-lehti on painettu Kymen Lehtimedia-konserniin kuuluvissa painolaitoksissa jo usean vuoden ajan joten kaupan taustalla on pitkäaikainen aiempi yhteistyösuhde.

"Kaupunkilehti Seiska Oy: n omistajien kanssa tehty liiketoimintakauppa toteuttaa Kymen Lehtimedia-konsernin kasvustrategiaa nykyisellä maantieteellisellä toimialueella ja se kohdistuu sellaiseen kannattavaan liiketoimintaan, joka edustaa Kymen Lehtimedia-konsernin osaamisen ydinaluetta" toteaa Kymen Lehtimedia Oy-konsernin toimitusjohtaja Antti Mäkelä. Kymen Lehtimedia-konserni kustantaa päivä- ja paikallislehtiensä lisäksi kaupunkilehti Lappeenrantalaista.

"Nyt toteutunut kauppa on syntynyt Kaupunkilehti Seiska Oy:n osakkaiden aloitteesta. Kymen Lehtimedia-konsernin kanssa solmitun kaupan edellytyksenä on ollut Seiska-lehden toiminnan ja työpaikkojen säilyminen entisellään. Lehden tulos vuonna 2001 oli varsin hyvä. Tehty kauppa parantaa entisestään Kaupunkilehti Seiskan toiminta- ja kehittämismahdollisuuksia Kouvolan ja sen ympäristön omana lehtenä" sanoo lehden päätoimittajana jatkava Jyrki Lindberg.

"Kaupunkilehti Seiskan henkilökunta jää yhtiön palvelukseen omistajan vaihdoksesta huolimatta eikä menestyneen lehden toimintaan ole suunniteltu muutoksia. Tutun henkilökunnan jatkamisen lisäksi pidämme erittäin tärkeänä sitä, että Seiska säilyttää oman ilmeensä myös tulevaisuudessa. Kymen Lehtimedia-konserni tarjoaa puolestaan kokemuksensa ja resurssinsa Kaupunkilehti Seiskan käyttöön ja kehittämiseen" kertoo Kymen Lehtimedia-konsernin toimitusjohtaja Antti Mäkelä.