Suomen johtava paikkatietoratkaisujen toimittaja, Genimap Oy on julkistanut operaattoreille, portaaleille ja muille palvelun tarjoajille kehitetyn Genimap® Mobile Applications tuoteperheen sekä henkilökohtaiseen navigointiin tarkoitetun Genimap® Navigator karttaohjelman.

Genimap® Mobile Applications tuoteperheen avulla palveluntarjoajat voivat julkaista helposti ja nopeasti kuluttajille ja yrityksille suunnattuja mobiileja, paikkatietoon perustuvia palveluita. Genimap® Mobile Applications tuoteperhe muodostuu kolmesta sovelluksesta, jotka tarjoavat karttapohjaisen osoitehaun, reitityksen ja hakutoiminnallisuuden.

Henkilökohtaiseen navigointiin tarkoitettu Genimap® Navigator karttaohjelma tukee Nokia 9210 Communicatoria ja Windows CE –käyttöjärjestelmään perustuvia kämmenmikroja. Genimap® Navigator tuoteperhe tarjoaa ratkaisun kuluttajan perusnavigointitarpeisiin ja tehokäyttäjän monipuolisiin toiminnallisuusvaatimuksiin sekä sopii myös vaativaan yrityskäyttöön. Genimap® Navigator tulee myyntiin huhtikuussa.

Enmmän tietoa aiheesta löytyy Genimapin nettisivuilta www.genimap.fi.