Taloussanomat alkaa tuottaa Nelosen Talousuutiset 1.1.2002 alkaen. Taloussanomat tuottaa uutisten journalistisen sisällön ja Nelonen huolehtii televisiototeutuksesta ja nettijakeluun tulevasta videoversiosta. Yhteistyösopimuksella Taloussanomien toimittajien osaaminen on Nelosen Talousuutisten käytettävissä televisio-ohjelman tuotannossa.

"Nelosen Talousuutiset vahvistavat talousosaamistaan ja samalla katsojien palvelua. Talousuutisten tarjonta laajentuu ja ennen muuta syvenee. Tämä palvelee Nelosen katsojakuntaa aivan uudella tavalla", toteaa Nelosen Uutisten vastaava päätoimittaja Juhani Pekkala.

"Televisiouutisten tuotannon aloittaminen tarjoaa Taloussanomille kokonaan uuden jakelukanavan, joka täydentää painetun lehden ja verkkojulkaisun palveluja", sanoo Taloussanomien vastaava päätoimittaja Antti-Pekka Pietilä.

Nelosen ja Taloussanomien yhteistyö tuottaa markkinoille myös kokonaan uuden palvelun. Taloussanomien lukijat ja Nelosen katsojat voivat ensi vuoden alusta alkaen seurata Nelosen Uutisia ja Talousuutisia ajasta ja paikasta riippumatta verkkojulkaisujen kautta. www.nelonen.fi ja www.taloussanomat.fi välittävät uutislähetykset videoversioina verkkosivuillaan.