www.compad.fi on noussut Euroopan suurimmaksi ja nopeammaksi julkaisuvapaiden kuvien kaupaksi verkossa. www.compad.fi:stä voi hakea ja ostaa usean valmistajan kuvia eri kokoelmista.

Julkaisuvapaat eli Royalty Free -kuvat myydään joko CD-ROM -kokoelmina tai yksittäisinä kuvina. Julkaisuvapaan kuvan maksettuaan asiakas saa käyttää kuvaa rajattomasti julkaisuissaan, esitteissään, mainoksissaan sekä nettisivuillaan. Kuvia saa myös manipuloida, mikä on useimmiten perinteisesti lisensioitujen kuvien kohdalla kielletty.

Tuotteina kuvat soveltuvat erityisen hyvin e-kauppaan sillä ne siirtyvät asiakkaille heti verkon kautta. www.compad.fi on Compad Oy:n kehittämä e-kauppa. Palvelusta voi ostaa kuvia suurten kansainvälisten kuvatoimistojen valikoimista mukaanlukien esim. Corbis, Photodisc, PhotoAlto ja Age fotostock. Maksutapoina toimivat Aktian, Sammon sekä Meritan verkkomaksut, yleisimmät luottokortit sekä laskutus. Palveluun rekisteröityminen ja leiskakuvien hakeminen on maksutonta.

Palvelun on Compad Oy:n kanssa toteuttanut MMI Tietoverkot Oy. Toimivan dotcomin ansiosta kuvien hakija säästää aikaa hakemalla eri toimistojen kuvia samasta palvelusta. Internetpalvelunsa ansiosta Compad on myös Euroopan nopein kuvatoimisto.

Compad Oy kuuluu Lehtikuva Oy:hyn joka on Sanoma Osakeyhtiön tytäryhtiö ja osa SanomaWSOY-konsernia. Lehtikuva on Suomen ainoa uutiskuvatoimisto, joka tuottaa kotimaisia uutis- ja ajankohtaiskuvia. Lehtikuva edustaa Suomessa myös johtavia kansainvälisiä kuvatoimistoja kuten Reuters, Corbis, Associated Press, Age ja Superstock.